Viltmappen van 100% gerecycled vilt

Bij Flexysign hebben we iets nieuws: viltmappen van 100% gerecycled materiaal. De vilten mappen zijn geheel naar uw wensen aan te passen.

Bovendien kunnen we de mappen voorzien van uw logo of boodschap. Hiervoor hebben we meerdere opties, zo kunnen we bijvoorbeeld in het materiaal uw logo uitsnijden of het materiaal verdiepen of van een raster voorzien. Zo kunt u uw viltmappen personaliseren en professionaliseren.

Vilten mappen

De vilten mappen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Een zeer duurzame oplossing voor het opbergen van uw belangrijke papieren. De mappen zijn 9mm dik, stoot- en krasbestendig en licht van gewicht. Ondanks het lichte gewicht zijn ze sterk en kunnen ze een zware last dragen. Verkrijgbaar in elke gewenste kleur.

Duurzame mappen van vilt

Onze Flexysign vilten mappen zijn dus handig én duurzaam. Dat voelt goed, toch? Indien gewenst kunnen we de mappen ook dunner maken als u geen dikke map wenst.

Viltmappen bedrukken

Naast het snijden is het ook mogelijk om uw map te voorzien van een leuke boodschap of uw logo door middel van verschillende druktechnieken. Zeefdruk transfers, ook bekend als flextransfers, worden het vaakst gebruikt om bijvoorbeeld kleding of ander flexibel materiaal te bedrukken. Een voordeel van deze techniek is dat de zeefdruk met het materiaal mee rekt. Dit is vooral handig bij producten van elastaan, maar is ook een perfecte druktechniek gebleken voor vilt.

Bestel nu uw vilten mappen bij Flexysign

De mappen kunnen we zo produceren als u zelf wenst. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier op de website of breng eens een bezoekje, dan kunt u alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken.

Uiteraard is het ook mogelijk om andere producten van vilt te vervaardigen. Daarover sparren we graag met u! Neem hiervoor contact met ons op.