Wijnbox cadeau geven aan uw relaties

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor uw klanten, partners, werknemers of collega’s? Geef een PET vilt wijnbox cadeau! Een lichtgewicht en stijlvolle wijndrager mét een goed geweten. Wij kunnen de wijnboxen ook voor u snijden of diepte in maken zodat u de wijn- of champagnebox van een logo kunt voorzien, voor een sterke boodschap die blijft hangen!

Duurzame relatiegeschenken

De wijnboxen van Flexysign vallen onder de duurzame relatiegeschenken. Ze zijn namelijk gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. De PET vilt wijnboxen zijn 9mm dik en super licht van gewicht, zeer stevig en binnen een mum van tijd in elkaar te vouwen, zonder andere benodigdheden. Ook kunnen wij de wijnbox of champagnehouder in elke gewenste kleur fabriceren. U bestelt ze eenvoudig en snel – en indien gewenst in grote getale – via ons. Als u nog op zoek bent naar duurzame relatiegeschenken, aarzel dan niet en vraag meer informatie op via het contactformulier.

Wijn als relatiegeschenk voor kerst

Iedereen geniet wel eens van een lekker wijntje, daarom is wijn als relatiegeschenk ook zo’n goed cadeau. Met wijn kunt u haast niet verkeerd zitten. Lust de ontvanger geen wijn? Dan nog is het een hartelijk en feestelijk gebaar, vooral in zo’n prachtige wijnbox. Met een goede fles wijn als relatiegeschenk geeft u een duidelijke boodschap af: we waarderen u, en wensen u een gezellige tijd. Wat misschien nog wel belangrijker is; mensen blijven over uw bedrijf praten, tijdens een gezellig moment in plaats van een zakelijke meeting. Het resultaat? U creëert een goed gevoel en positief beeld bij uw merk. Zoals de Twentenaren zeggen: “Muk hebb’n!”. Bestel dus vandaag nog uw relatiegeschenken.

Relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken bedrukken kunnen we niet, maar met onze multifunctionele freesmachine kunnen we uw PET vilt wijnbox voor u voorzien van een zeefdruk, UV-druk, blockout transfer of digitaal transfer, werkkleding transfer of plastisol transfer met uw logo en/of een boodschap of wens voor uw relaties. Zeefdruk transfers, ook bekend als flextransfers, worden het vaakst gebruikt om bijvoorbeeld kleding of ander flexibel materiaal te bedrukken. Een voordeel van deze techniek is dat de zeefdruk met het materiaal mee rekt. We denken daarin graag met u mee, zodat we de relatiegeschenken met logo zo ontwerpen dat het mooi bij het ontwerp en de wijnbox aansluit. We gaan geen uitdaging uit de weg.

Wijndoos of wijnbox bedrukken

Lijkt het u nu ook wel wat, een gepersonaliseerde wijndoos van duurzaam vilt? Laat ons uw wijndoos voorzien van een leuke boodschap. Zo heeft u een uniek, persoonlijk én milieubewust relatiegeschenk voor uw relaties. Als u een lekker wijntje uitzoekt, geeft u bovendien twee keer een goed cadeau! Nuttig én lekker. Wat wilt u nog meer? Bestel of vraag meer informatie aan via het contactformulier op onze website. We denken graag met u mee! Neem hiervoor contact met ons op.